Сөреде қуырылған жас қозының төс еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Ет 200
пияз 10
сәбіз 10
балдыркөк 10
сары май 5
крекер 10
ұн 5
томат тұздығы 100
ұнтақталған қара бұрыш 0
2
картоп 150
шпинат 70.
пияз 10
сәбіз 10
балдыркөк 10
сары май 5
крекер 10
ұн 5
томат тұздығы 100
ұнтақталған қара бұрыш 0
2
картоп 150
шпинат 70.
Сипаттамасы Төс етінің бір бөлігін кастрюльге салып, үстіне су құйып, тамырын салып, жұмсақ болғанша пісіреді. Пісірілген етті сорпадан шығарады, сүйектерді мұқият бөліп алады және етті жеңіл престің астына қояды, кесекке тегіс пішін береді, қара бұрыш пен ұн себеді, еріген сары майға батырады, нан үгіндісіне салып, грильге қуырады. . Гарнирге картоп пюресі немесе шпинат қосылады. Томат тұздығы бөлек беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сөреде қуырылған жас қозының төс еті пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Ет 200, пияз 10, сәбіз 10, балдыркөк 10, сары май 5, крекер 10, ұн 5, томат тұздығы 100, ұнтақталған қара бұрыш 0,2, картоп 150, шпинат 70.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
