Камаро (Бұқтырылған тауық еті)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық 150, пияз 30, жаңа піскен қызанақ 80 немесе томат пастасы 10, ақжелкен (Тамыр) 20, күріш 50, сары май 20, өсімдік майы 20, жасыл пияз 25.
Сипаттамасы Жартылай дайын болғанға дейін қайнатылған тауық еті қызғылт түске дейін қуырылған пияз, қызанақ немесе томат пастасы, майдалап туралған ақжелкен тамыры және қайнатылған күрішпен бұқтырылады (Күріш пеште пісіріледі, оған дәйекті түрде бірдей мөлшерде құйылады). өсімдік және сары май, сондай-ақ сорпа). Қызмет көрсетуден бірнеше минут бұрын камароға шпалдарға кесілген жасыл пияз қосылады.