Жыланбалық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Ұн 200
қой еті 150
құйрық майы 20
сәбіз 50
пияз 35
жасыл пияз 10
тұз.
қой еті 150
құйрық майы 20
сәбіз 50
пияз 35
жасыл пияз 10
тұз.
Сипаттамасы Етті 20-25 г бөліктерге бөліп, пияз бен сәбізбен қуырып, белдеулеріне турап, сүйек сорпасына құйып, жартылай дайын болғанға дейін қайнатады. Ашытқысыз қамырдан жасалған кеспе пеште алтын сары түске дейін қуырылады. Салқындатылған және күріш дәндерінің мөлшеріне дейін ұнтақталған, салқын сумен жуылған, қуырылған ет қосылған ыдысқа салынып, дайын болғанға дейін қайнатылған. Қызмет көрсету кезінде жасыл пиязға себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Жыланбалық пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Ұн 200, қой еті 150, құйрық майы 20, сәбіз 50, пияз 35, жасыл пияз 10, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz