Африкалық стильдегі жасыл бұршақ (Мадагаскар)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Жасыл бұршақ 200, қызанақ шырыны 100, сары май 30, ақжелкен 5, сода, тұз.
Сипаттамасы Жасыл бұршақ дәндері жуылады, тазартылады, ені бойынша екіге бөлінеді, қайнаған суға салынады, оған бұрын тұз бен бір шымшым ас содасы құйылады және жұмсақ болғанша қайнатылады. Бұршақтар сүзіліп, қызанақ шырыны мен еріген сары маймен құйылады және баяу отта тағы 15-20 минут қайнатылады. Қызмет көрсету кезінде майдалап туралған ақжелкенге қалың себіңіз.