Кускус (Ет тағамы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Қой еті 75
тауық еті 75
қызанақ 40
асқабақ 20
швед 20
тәтті бұрыш 10
қалампыр 0
1
зире 0
05
су 500
тұз
жарма 40
сары май 10.
тауық еті 75
қызанақ 40
асқабақ 20
швед 20
тәтті бұрыш 10
қалампыр 0
1
зире 0
05
су 500
тұз
жарма 40
сары май 10.
Сипаттамасы Жарма ыдысқа құйылады, оны тұзды сумен сулайды және жарма ісінгенше араластырады. Содан кейін 30 минут бойы бумен пісіріледі, араластырылады және сол мөлшерде қайнатылады. Дайын ботқа сары маймен дәмделеді. Кәстрөлге су құйылады, кесектерге кесілген қой мен тауық еті салынады, қайнатылады, көбік алынып, 20-25 минут қайнатылады, содан кейін қызанақ сорпаға енгізіледі, асқабақ пен рутабага, тәтті бұрыш, қалампыр, зире, тұз кесектерге кесіліп, 1,5-2 сағат қайнатылады. Ботқа етпен бірге бөлек тәрелкеде беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Кускус (Ет тағамы) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 75, тауық еті 75, қызанақ 40, асқабақ 20, швед 20, тәтті бұрыш 10, қалампыр 0,1, зире 0,05, су 500, тұз, жарма 40, сары май 10.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz