Поридж (Сұлы ботқасы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сұлы үлпектері 30
кілегей 20 (Немесе сүт 40)
қант 10.
кілегей 20 (Немесе сүт 40)
қант 10.
Сипаттамасы Сұлы үлпектері тұзды суда жарма жұмсақ болғанша қайнатылады. Ботқаны қыздырылған табаққа құйып, кілегей немесе сүт қосып, қант себеді.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Поридж (Сұлы ботқасы) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сұлы үлпектері 30, кілегей 20 (Немесе сүт 40), қант 10.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz










