Қызғылт сары желе
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 апельсин үшін - 1/2 ас қасық. қант, 15 г желатин Апельсинді тазалаңыз, жұқа тілімдерге кесіңіз, дәндерді бөліңіз, тілімдерге қант (1/4 кесе) құйыңыз және шырын қалыптастыру үшін жарты сағатқа қалдырыңыз. Кәстрөлге 1/4 ас қасық құйыңыз. қант, 1,5 ас қасық құйыңыз. су құйып, қайнатыңыз. Дайындалған сиропқа малынған және сығылған сары-сары және апельсин қабығын салыңыз. Сиропты үнемі араластыра отырып, оны қайтадан қайнатыңыз және оттан шығарғаннан кейін апельсин шырынын сиропқа құйыңыз. Лимон сабы сияқты салқындатыңыз.