Қызғылт сары желе
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сипаттамасы 1 апельсин үшін - 1/2 ас қасық. қант, 15 г желатин Апельсинді тазалаңыз, жұқа тілімдерге кесіңіз, дәндерді бөліңіз, тілімдерге қант (1/4 кесе) құйыңыз және шырын қалыптастыру үшін жарты сағатқа қалдырыңыз. Кәстрөлге 1/4 ас қасық құйыңыз. қант, 1,5 ас қасық құйыңыз. су құйып, қайнатыңыз. Дайындалған сиропқа малынған және сығылған сары-сары және апельсин қабығын салыңыз. Сиропты үнемі араластыра отырып, оны қайтадан қайнатыңыз және оттан шығарғаннан кейін апельсин шырынын сиропқа құйыңыз. Лимон сабы сияқты салқындатыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қызғылт сары желе пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz



