"Шұжық" печеньесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кәстрөлге 4 ас қасық су құйып, оған бір стақан қант құйып, барлығын отқа салыңыз. Барлық осы масса сиропқа айналғанша араластырыңыз (бірақ оның кәмпит консистенциясына өтуіне жол бермеңіз!). Содан кейін бұл сиропқа 250 грамм сары май мен 2 ас қасық какао қосыңыз, тегіс болғанша жақсылап араластырыңыз. Салқындату үшін қойыңыз. Ол қалай аздап суытады (жұмыртқа ұйып қалмас үшін), жұмыртқаны сол жерге ұрып, 700 грамм ұсақталған печенье мен ұсақталған жаңғақ қосыңыз. Барлығын кесілген полиэтилен пакетке салыңыз, шұжықтың пішінін беріңіз және суықта қысымның астына қойыңыз (бірақ қатып қалмас үшін). Ол қатайған кезде кесектерге кесіңіз және шайға қызмет етіңіз. Қант - 1 стакан су - 4 ас қасық. л. сары май - 250 г. какао ұнтағы - 2 ас қасық. л. печенье - 500 г. жаңғақтар - 200 г. жұмыртқа - 1 дана.