"Шұжық" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кез келген печеньенің бір фунтын алыңыз және оны ұсақтаңыз. Бір стақан қантты үш ас қасық какао, бір пакет ванилин және жұмыртқамен араластырыңыз. Кәстрөлде маргарин пакетін ерітіңіз (жақсы маргарин, дәмі реактивті емес). Маргарин сәл салқындаған кезде оған какао, жұмыртқа мен қант қоспасын қосыңыз, содан кейін бәрін ұнтақталған печеньемен араластырыңыз. Осы қоспадан шұжық түрін жасап, тоңазытқышқа 1 сағатқа қойыңыз. Печенье 1/2 кг. Маргарин 250 г. Қант 1 стакан Ванилин 1 пакет Жұмыртқа 1 дана. Какао 2 ас қасық. л.