Жарма пирогы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1. 1 стакан қаймақ, 1/2 пакет маргарин, 1 стакан қант, 2 жұмыртқа, әрқайсысына 1 стек қосыңыз. жарма мен ақ ұнды қосып, қамыр илеп, майланған үлкен табаға құйып, пешке салыңыз. 30 минуттан кейін торт дайын болады. Оны табаққа салыңыз, қант немесе қант ұнтағын себіңіз. 2. Кімнен: Татьяна В.Небуркина 2:463/62. 3 1 стакан - ұн 1 стакан - құм 1 стакан - жарма 1 стакан - қаймақ 1 стакан - айран 1 стакан - маргарин немесе қара өрік, сары май (еріген) 3 - жұмыртқа, сода - 1 шай қасық, тұз Мұның бәрі мұқият араластырылады, майланған пергаментпен қапталған майланған терең табаға салыңыз (масса жартылай толтырылуы үшін) және дереу пісіріңіз (егер пеште болса, онда еркін пеште, т. е. ыстықта емес!) Мұның бәрі тез, дәмді, оңай дайындалады! Сіз оны тортқа қолдануға болады! Салқындатылған тортты шоколад глазурімен жабыңыз: 3/4 кесе қант 1 жұмыртқа 2 ас қасық какао араластырыңыз, баяу отта 75 г сары май (майдалап туралған) қосыңыз және үздіксіз араластыра отырып қайнатыңыз. Торттың үстіне ыстық глазурьді құйыңыз.