Қолдан жасалған печенье
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жұмыртқаны ақ қантпен ұнтақтаңыз, жұмсартылған сары май немесе маргарин, сода, ванилин қосыңыз, араластырыңыз және ұн қосып, өте қатты қамыр илеңіз (кеспе сияқты). Дайын қамырды ет тартқыштан өткізіп жіберіңіз, тордан шыққан флагеллаларды кішкене үйінділерге печенье түрінде аздап майланған параққа жайып, пісіруге арналған пешке салыңыз. Дайын печеньелерді қант ұнтағына себіңіз. 3 кесе ұн үшін - 2-3 жұмыртқа, 250г. май немесе - маргарин, 1-1,25 кесе қант, 1/2 шай қасық сода, 1/2 пакет ванилин.