"Құс сүті" желеі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 40 гр. желатинді 150 гр-да сұйылту керек. су құйыңыз, 30 минут талап етіңіз. Сарысын 1 ас қасықпен сүртіңіз. қант. Сүтті құйыңыз - 1 стакан, ас қасық ҚҰЙЫҢЫЗ. л ұн, су ваннасында қайнатыңыз, үнемі араластырыңыз. Массаны бөлме температурасына дейін салқындатыңыз. 300 гр қосыңыз. ағызу. майлар. Бірге шайқаңыз. Желатинді жылыту үшін. 10 ақуызды қатты көбікке шайқаңыз. Желатинді шайқалған ақуыздарға тез құйыңыз. Сарысы бар кремді шайқалған ақуыздармен араластырыңыз... Және мұның бәрі тоңазытқышта - толық мұздатылғанға дейін. Содан кейін крем бос болуы үшін оны қайтадан жақсылап шайқаған жөн. Немесе мұның бәрі науада тұрған кастрюльден жай ғана лақтырып тастауға, бір нәрсемен безендіруге болады