Жұмыртқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жұмыртқаны әртүрлі тәсілдермен дайындауға болады, барлық жағдайда жоғары қоректік және дәмді сусын алады. 1. 1 жұмыртқаны аздап шайқаңыз, 1 ас қасық қосыңыз. қасық қант, 2 ас қасық. қасық шарап, аздап тұз, осының бәрін жақсылап араластырыңыз, 3/4 кесе пастерленген немесе қайнатылған сүтті құйып, сүзгіден өткізіңіз. Шараптың орнына кішкене үгітілген мускат жаңғағын қосуға болады. 2. 1 жұмыртқаның сарысын шайқаңыз, 1 ас қасық қосыңыз. қасық қант, аздап тұз, 2 ас қасық. қасық шарап және 2/3 кесе сүт. Мұның бәрін араластырыңыз, сүзіңіз және жұмыртқаның ақуызымен араластырыңыз. Қызмет көрсетер алдында қайтадан жақсылап араластырыңыз. 3. 1 жұмыртқаның сарысын, 1 ас қасық араластырыңыз. қант қасық, аздап тұз және ванилин, 3/4 кесе сүт құйыңыз, қайтадан араластырыңыз және сүзіңіз. Егер тәтті "Жұмыртқа етін" алу қажет болса, ондамог қантпен бірге қоюланғанша ұрып, сарысы қосылған қоспаға құйып немесе үстіне стақанға салу керек.