Жұмыртқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жұмыртқаны әртүрлі тәсілдермен дайындауға болады, барлық жағдайда жоғары қоректік және дәмді сусын алады. 1. 1 жұмыртқаны аздап шайқаңыз, 1 ас қасық қосыңыз. қасық қант, 2 ас қасық. қасық шарап, аздап тұз, осының бәрін жақсылап араластырыңыз, 3/4 кесе пастерленген немесе қайнатылған сүтті құйып, сүзгіден өткізіңіз. Шараптың орнына кішкене үгітілген мускат жаңғағын қосуға болады. 2. 1 жұмыртқаның сарысын шайқаңыз, 1 ас қасық қосыңыз. қасық қант, аздап тұз, 2 ас қасық. қасық шарап және 2/3 кесе сүт. Мұның бәрін араластырыңыз, сүзіңіз және жұмыртқаның ақуызымен араластырыңыз. Қызмет көрсетер алдында қайтадан жақсылап араластырыңыз. 3. 1 жұмыртқаның сарысын, 1 ас қасық араластырыңыз. қант қасық, аздап тұз және ванилин, 3/4 кесе сүт құйыңыз, қайтадан араластырыңыз және сүзіңіз. Егер тәтті "Жұмыртқа етін" алу қажет болса, ондамог қантпен бірге қоюланғанша ұрып, сарысы қосылған қоспаға құйып немесе үстіне стақанға салу керек.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Жұмыртқа пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
