Қаймақты желе
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты60 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1.200г қышқыл емес қаймақ 100 г қант ұнтағы 1 ас қасық. қасықтар. желатин 0,5 стек. желатинді ісіну үшін бір сағатқа сумен құйыңыз. Қаймақты қант ұнтағымен шайқаңыз. Желатинді толығымен ерігенше араластыра отырып, сумен қыздырыңыз. Салқындату үшін. Қаймақпен мұқият араластырыңыз, бәрін шайқаңыз. Салқындату үшін. Бөліктерге, яғни қабаттарға (әртүрлі түстер, әртүрлі дәмдер) құюға болады. Сіз ваниль, какао, ұнтақталған (кофе тартқышта) жаңғақ, коньяк және т.б. Сіз мұны жасай аласыз: бір қабатты құйыңыз -салқындатыңыз (қатып қалу мағынасында), енді киви, құлпынай, кептірілген өрік және кез келген нәрсені салыңыз да, желенің екінші бөлігін қабырғаға ақырын құйыңыз. Жақсырақ, жемістер қалқып кетпеуі керек. 2. Ha стандартты желатин пакеті шамамен 700 гр қабылданады. қаймақ, Желатин 40 - 60 минутқа малынған. Осы уақытта мен туралған банан, алма, алмұрт, кептірілген өрік, киш-миш, майдалап туралған грды құюға арналған ыдысқа салдым. жаңғақ. Қышқыл тағамдар болмайды, өйткені олар гельденуге жол бермейді. Жұмсарғаннан кейін қант шамамен бір стаканға құйылады, желатин қайнатылады, бірақ қайнатылмайды, сүзіледі, қаймақ ұйып қалмас үшін сәл салқындатылады, содан кейін араластыра отырып, желатин қаймаққа құйылады, араластырылады және мұның бәрі дайындалған ыдысқа құйылады. .