Сары май кремі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1. 1,5 сүт, ас қасық алыңыз. қант, 2 жұмыртқа. Мұның бәрін жақсылап араластырыңыз, содан кейін отқа қойыңыз және қайнатыңыз, үнемі араластырыңыз (ақуыз қатып қалмас үшін алюминий табаны алған дұрыс). Масса қайнаған кезде оны алып тастаңыз және салқындатыңыз, содан кейін 400 гр. жұмсартылған сары майды құйып, оған бірнеше сатыда салқындатылған массаны құйыңыз, кремді шайқаңыз. 2. Түйіршіктелген қант 1 стакан, 1 жұмыртқа, сүт 1/2 кесе, Май 200г, Коньяк 1 ас қасық, ванильді қант. Қант ыстық сүтпен құйылады, отқа қойылады және араластыруды тоқтатпай қаймақ қоюланғанша қайнатылады, содан кейін бөлме температурасына дейін салқындатылады (18 С) және біртіндеп шай қасықтан құйылады. жұмсартылған сары май, шайқауды жалғастыра отырып. Ұнтақталған массаға ванильді қант пен коньяк қосылады.