Жаңғақ қосылған шоколадты пудинг
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны 200 г Сары май 3 ас қасық. л Жаңғақ 1 стакан Какао 1 ас қасық. л жұмыртқа 8 дана Қызыл шарап ұнтағы 50 г немесе 1 ас қасық. л рома ұны 2 ас қасық. л Сүт 2 кесе Түйіршіктелген қант 1 стакан Ванильді қант 1/2 шай қасық Тұздық үшін: Ұн 2 ас қасық. л Какао 1 ас қасық. л Түйіршіктелген қант 1/2 кесе Сүт 2 кесе Құрғақ қызыл шарап 50 г Бидай нанынан барлық қыртыстарды кесіп, жұқа тілімдерге бөліп, суық сүтке жібітіңіз. Сары майды 1/2 кесе түйіршіктелген қантпен ұнтақтап, какао мен жұмыртқаның сарысын қосыңыз (бір -бірден), тегіс болғанша илеңіз. Нан кесектерін сығып, ұсақтап, дайындалған массаға араластырыңыз. Алынған қоспаға жұмыртқаның ағын абайлап енгізіңіз, қалған түйіршіктелген қантпен шайқаңыз, жаңғақ ұнмен, шараппен немесе роммен және ванильді қантпен араластырыңыз. Пішінді маймен майлаңыз, массаға толтырыңыз, ыдысқа ыстық сумен салыңыз да, пеште пісіріңіз. Тұздықпен бірге қызмет етіңіз. Оны дайындау үшін ұнды, түйіршіктелген қантты, какаоны 1/2 кесе салқын сүтпен араластырып, қайнаған сүтке құйыңыз. Егер тұздық тым қалың болып шықса, көбірек сүт қосыңыз. Тұздық салқындаған кезде оған шарап немесе ром құйыңыз.