"Сәбіз" торты - фирмалық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сәбіз - 10 дана, жұмыртқа - 2 дана, қаймақ - 1 ас қасық, ұн - 2 ас қасық, пісіру - 300 г, ванильді қант, май. Қайнатылған сәбізді ұсақтап тураңыз, ұн, қант, жұмыртқа, қаймақ, ванильді қант қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. Дайындалған массаны маймен майланған пісірме табаққа салыңыз да, дайын болғанға дейін пеште пісіріңіз. Содан кейін салқындатыңыз, 4 бөлікке кесіңіз. Әрқайсысын джеммен жабыңыз және бір-бірінің үстіне қойыңыз. Торттың үстіне жұмыртқаның ағын салып, қызарғанша пісіру керек.