Жапон тіліндегі тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Балапандар 220, сары май 30, ақ шарап 30, ұнтақталған қара бұрыш 0,2, картоп 200, нан 30, ақжелкен 5, тұз.
Сипаттамасы Тауықтың филесі мен аяқтары сары майға қызарғанша қуырылады, тұздалады, қара бұрышқа себіледі, шарап пен кішкене сорпаның үстіне құйылады, хош иісті шөптер қосылады және жұмсақ болғанша баяу отта қақпақпен қайнатылады. Майға күйдірілген және бұқтырылған картоппен безендірілген. Қызмет көрсету кезінде ет майға қуырылған крутондарға қойылады, оларды картоптың шекарасымен қоршап, майдалап туралған көкке себіледі. Салат бөлек беріледі.