Жапон тіліндегі тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Балапандар 220
сары май 30
ақ шарап 30
ұнтақталған қара бұрыш 0
2
картоп 200
нан 30
ақжелкен 5
тұз.
сары май 30
ақ шарап 30
ұнтақталған қара бұрыш 0
2
картоп 200
нан 30
ақжелкен 5
тұз.
Сипаттамасы Тауықтың филесі мен аяқтары сары майға қызарғанша қуырылады, тұздалады, қара бұрышқа себіледі, шарап пен кішкене сорпаның үстіне құйылады, хош иісті шөптер қосылады және жұмсақ болғанша баяу отта қақпақпен қайнатылады. Майға күйдірілген және бұқтырылған картоппен безендірілген. Қызмет көрсету кезінде ет майға қуырылған крутондарға қойылады, оларды картоптың шекарасымен қоршап, майдалап туралған көкке себіледі. Салат бөлек беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Жапон тіліндегі тауық еті пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Балапандар 220, сары май 30, ақ шарап 30, ұнтақталған қара бұрыш 0,2, картоп 200, нан 30, ақжелкен 5, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz