Жас қозыға толтырылған цуккини
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Қой еті 180, кәді 250, пияз 20, бидай ұны 5, қызанақ 20 немесе томат соусы 30, ерітілген сары май 20, қышқыл сүт 50, күріш 10, жұмыртқа 1/2 дана., ұнтақталған қызыл бұрыш 1, ұнтақталған қара бұрыш 0,1, жасыл ақжелкен 5.
Сипаттамасы Майдалап туралған пиязды сары майға қызарғанша жібереді, ұнтақталған қызыл бұрыш, томат тұздығы, сұрыпталған және жуылған күріш қосылады, 5-10 минут қайнатылады, туралған етпен араластырылады, тұздалады, қара бұрышқа себіледі және тартылған ет мұқият араластырылады. . Көлемі бойынша бірдей цуккини таңдалады, қабығынан тазартылады және қабырғалары 0,5 см қалатындай етіп тұқымдары бар целлюлозаның бір бөлігі қасықпен алынады. қалыңдығы. Дайындалған көкөністерді тартылған етпен толтырып, екі жағына ұн себілгеннен кейін, оларды қайнаған майға барлық жағынан қуырып, ыдысқа салып, келесі рецепт бойынша дайындалған тұздықпен құйып, майдалап туралған аскөк пен ақжелкенге себіңіз. баяу отта қайнатыңыз. Оларға қышқыл сүтпен бірге беріледі.