Бифштекс Бермуд (Бермуд аралдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа еті 150, ветчина 50, пияз 80, балдыркөк 20, жұмыртқа 1/2 дана., нан үгіндісі 10, лимон шырыны 2, "Карри" ұнтағы 1, ұнтақталған қызыл бұрыш 2, алма 50, тәтті бұрыш 40, ақжелкен 5, шошқа майы 15, тұз.
Сипаттамасы Ветчина, балдыркөк (Тамыр) және пиязды ет тартқыштан өткізіп, туралған етпен араластырады. Етке лимон шырыны мен "Карри" ұнтағы қосылады. Массаны тұтқыр ету үшін ұнтақталған қызыл бұрыш, туралған жасыл ақжелкен, жұмыртқа және нан үгіндісі қосылады. Дайындалған массадан кішкене стейктер пішінделеді және ыстық майға қуырылады. Әрбір стейк қуырылған алма тілімімен безендірілген. Сол табада пияз сақиналары мен жолақтарға кесілген болгар бұрыштары бұқтырылады. Бұқтырылған көкөністер алма кесектеріне кішкене үйінділерге орналастырылады. Осылайша дайындалған стейктер ұнтақталған қызыл бұрыш пен майдалап туралған ақжелкенге себіледі, қайнатылған күріш бөлек беріледі.