Хунедоарадан алынған рецепт бойынша токана
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Шошқа етінің целлюлозасы - 750 г, пияз - 800 г, өсімдік майы - 100 мл, ұнтақталған қызыл бұрыш - 1/2 шай қасық, сарымсақ - 50 г, қаймақ - 200 мл, дәміне қарай қыша мен тұз.
Сипаттамасы Етті кішкене текшелерге (2см3), тұзға турап, қыздырылған майға қуырыңыз. Ет қызарған кезде майдалап туралған пиязды қосып, жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Жұмсақ етке сарымсақ пен ұнтақталған қызыл бұрыш, қыша мен қаймақ салып, шамамен 30 минут қайнатыңыз. Ыстық күйінде қызмет етіңіз.