Қаймақпен бұқтырылған саңырауқұлақ қосылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 600 г ет, 500 г саңырауқұлақ, 3 пияз, 6-8 картоп, 50 г сары май, 100 г қаймақ, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Саңырауқұлақ қосылған ет, қаймақпен бұқтырылған ет кесектерге кесіліп, пиязбен қуырылады және кәстрөлдерге салынады. Содан кейін туралған саңырауқұлақтар мен картопты, тұзды қосып, аздап су немесе саңырауқұлақ сорпасын құйып, жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Бұқтыруды аяқтамас бұрын қаймақ қосыңыз.