Бұзау, торай, қой, құс, қояннан жасалған перкельт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ет 220, шошқа майы 20, пияз 120, қызыл бұрыш 3, қызанақ 40 немесе томат пюресі 15, тұз.
Сипаттамасы Туралған пиязды қызарғанша қуырады, қызыл бұрышқа себеді, тұздайды, содан кейін туралған етті кастрюльге салып, бәрін бірге бұқтырады. Кәстрөлде сұйықтық тым көп емес екеніне көз жеткізу керек. Перкельт қайнаған сайын су қосылады. Ет дайын болған кезде оған қызанақ салынады. Баяу отта сөндіруді аяқтаңыз. Тұшпара перкелтпен бірге беріледі. Сондай-ақ, картопқа немесе күрішке жаңа піскен немесе маринадталған қияр салатын қосып беруге болады.