Бұқтырылған шошқа етінің аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Шошқа етінің аяқтары 300
шошқа майы 20
пияз 10
сәбіз 10
балдыркөк тамыры 10
шарап 25
қара бұрыш 0
2
лавр
гарнир 150.
шошқа майы 20
пияз 10
сәбіз 10
балдыркөк тамыры 10
шарап 25
қара бұрыш 0
2
лавр
гарнир 150.
Сипаттамасы Өңделген шошқа етінің аяқтары ұзындығы бойынша екі бөлікке кесіледі, еріген шошқа майы бар кастрюльге салынады, дәміне қарай тұздалады және пеште қызарады. Содан кейін өте ұсақ емес туралған сәбізді, балдыркөк тамыры мен пиязды, лавр мен қара бұрышты қосыңыз. Көкөністерді құтқарып болған соң, қызыл шарап немесе бір қасық сірке суы қосылған жылы суға құйып, ет сүйектен бөлінгенше пеште қақпақпен бұқтырады. Сөндіру кезінде қажетіне қарай су құйылады. Қуырылған картоп немесе макаронмен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Бұқтырылған шошқа етінің аяқтары пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Шошқа етінің аяқтары 300, шошқа майы 20, пияз 10, сәбіз 10, балдыркөк тамыры 10, шарап 25, қара бұрыш 0,2, лавр, гарнир 150.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

