Алма қосылған бұқтырылған шошқа еті (тағамдар: поляк)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа етінің целлюлозасы (ірі кесек) кептіріледі, тұздалады, ұнға пісіріледі және барлық жағынан қатты қыздырылған майға қуырылады. Содан кейін оны кастрюльге жібереді, қуырудан қалған майды құйып, зире немесе майоранға себеді, аздап сорпа қосып, жартылай дайын болғанға дейін бұқтырады. Сақиналарға кесілген пиязды және туралған алмаларды салып, дайын болғанға дейін бәрін бірге бұқтырыңыз. Осыдан кейін ет шығарылады, тұздық тұздалады, сүртіледі, тұздалған ұн қосылады, қайнатылады және сүзіледі. Қызмет көрсету кезінде ет кесектерге кесіледі. Гарнирге қайнатылған картоп, бұқтырылған қызылша, қырыққабат, маринадталған қияр қосылады.