Саңырауқұлақ немесе қарақұмық ботқасы қосылған қышқыл сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сиыр етінің сүйектері 150
ашытылған қырыққабат 200
кептірілген саңырауқұлақтар 15
сәбіз 25
ақжелкен 15
пияз 25
томат пюресі 25
бидай ұны 5
май 10
қаймақ 10.
ашытылған қырыққабат 200
кептірілген саңырауқұлақтар 15
сәбіз 25
ақжелкен 15
пияз 25
томат пюресі 25
бидай ұны 5
май 10
қаймақ 10.
Сипаттамасы Жуылған кептірілген саңырауқұлақтар мен ашытылған қырыққабатты қайнаған сүйек сорпасына салып, жұмсақ болғанша пісіреді. Саңырауқұлақтар алынып, ұсақталады. Тамырлар мен пиязды өткізеді, содан кейін ұн мен қызанақ пюресін қосып, 10 минут қыздырады. Дәмдеуіштер мен саңырауқұлақтар қырыққабат сорпасына енгізіліп, 10 минут қайнатылады. Дәмдеуіштер мен саңырауқұлақтар қырыққабат сорпасына енгізіліп, 10 минут қайнатылады. Қызмет көрсету кезінде қаймақпен дәмдеңіз. Қырыққабат сорпасын саңырауқұлақтарсыз да дайындауға болады. Бұл жағдайда оларға қарақұмық ботқасы беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Саңырауқұлақ немесе қарақұмық ботқасы қосылған қышқыл сорпа пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 10 мин. Из продуктов вам понадобятся Сиыр етінің сүйектері 150, ашытылған қырыққабат 200, кептірілген саңырауқұлақтар 15, сәбіз 25, ақжелкен 15, пияз 25, томат пюресі 25, бидай ұны 5, май 10, қаймақ 10.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz



