Молдова стиліндегі сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Тауық 100, картоп 200, сәбіз 25, пияз 25, ақжелкен 15, ас маргарині 10, лимон қышқылы 1, қаймақ 15, дәмдеуіштер, тұз.
Сипаттамасы Сәбіз, пияз, ақжелкенді жолақтарға турап, өткізеді. Тауық сорпасында сарымсақпен туралған картоп жартылай дайын болғанға дейін қайнатылады, содан кейін пассивті тамырлар, қызыл бұрыш, тұз енгізіледі. Дайын болғанға дейін 5 минут бұрын сорпа лимон қышқылымен және лаврмен дәмделеді. Қызмет көрсету кезінде табаққа тауық еті, қаймақ және шөптер салынады.