Молдова стиліндегі бұршақ қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Бұршақ 40, сәбіз 25, картоп 170, пияз 25, томат пастасы 5, сары май 5, ақжелкен 5, лизонға арналған жұмыртқа 1/8 дана., тауық сорпасы 400, дәмдеуіштер, тұз.
Сипаттамасы Жартылай дайын болғанға дейін пісірілген бұршақтар тауық сорпасына салынып, қайнатылады. Содан кейін картоп (тілімдерге), қуырылған сәбіз, пияз және томат пастасы-паста, ал дайын болғанға дейін 5 минут бұрын - тұз, дәмдеуіштер қосылады. Қызмет көрсету кезінде сорпа лизонмен дәмделеді және шөптерге себіледі.