Қабоба "Рохат" (шұжықтар)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қой еті 300
еріген сары май 25
бидай ұны 15
пияз 65
анар 35
шөптер 15
дәмдеуіштер
тұз.
еріген сары май 25
бидай ұны 15
пияз 65
анар 35
шөптер 15
дәмдеуіштер
тұз.
Сипаттамасы Қой еті пиязбен бірге (норманың 1/3 бөлігі) ет тартқыштан екі рет өткізіледі, тұз, бұрыш қосылады және сопақша ұзартылған қабобтар (шұжықтар) түрінде кесіледі. Содан кейін олар ұнға пісіріліп, аздап қуырылады, сақиналарға кесілген пиязды жартылай дайын болғанға дейін бөлек өткізеді, дайындалған кабобтарды, анар дәндерін салып, қақпақтың астына баяу отта пісіреді. . Қызмет көрсету кезінде шөптерге себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қабоба "Рохат" (шұжықтар) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 300, еріген сары май 25, бидай ұны 15, пияз 65, анар 35, шөптер 15, дәмдеуіштер, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

