Крупник
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сүйектер 50, сәбіз 15, ақжелкен 10, пияз 20, кептірілген саңырауқұлақтар 3, су 400, інжу арпа 20, ботқа пісіретін су 80, картоп 50, сары май 10, ақжелкен мен аскөк 5, тұз.
Сипаттамасы Сүйектерден, кептірілген саңырауқұлақтардан және көкөністерден дайындалған сорпа сүзіледі, көкөністер мен саңырауқұлақтар жолақтарға кесіледі. Жарма суық сумен құйылады, қайнатылады және май қосылады. Сорпада туралған картопты қайнатыңыз, содан кейін ботқаны, көкөністер мен саңырауқұлақтарды, тұзды енгізіңіз, май, ақжелкен мен аскөк салыңыз.