Мөңке балығы қосылған майсыз борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут
Өнімдер Мөңке балық 200, қызылша, ақ қырыққабат 100, пияз 30, сәбіз 30, кептірілген саңырауқұлақтар 15, ұн 15, сірке суы (6%) 5, қаймақ 10, аскөк 3, қара зәйтүн 5, дәмдеуіштер, тұз.
Сипаттамасы Туралған қызылша мен қырыққабатты тамыр, саңырауқұлақ, бұрыш, лавр жапырағы мен қара зәйтүнмен қайнатылған сорпаға салып, қайнатуды жалғастырады, пиязды бөлек қуырады, оған ұн қосады, 1-2 минут қайнатады, сірке суының ерітіндісін құяды және таңғышты борщқа енгізеді. . Балықты ұнға пісіреді, қызарғанша қуырады және пісіру аяқталғанға дейін 3-5 минут бұрын борщқа салады. Борщ қызылша сорпасымен дәмделеді. Қызмет көрсету кезінде туралған аскөкке себіңіз, қаймақпен бірге беруге болады.