Молдова стиліндегі котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Етті ет тартқыштан өткізіп, пияз, тұз, бұрыш қосады. Алынған тартылған в ұсақ шарлар пішінделеді, қуырылады, содан кейін тұздықта 5-10 минут қайнатылады. Қызмет көрсету кезінде ақжелкен мен аскөк себіңіз. Шошқа еті немесе сиыр еті 80, пияз 15, жануарлар маргарині 10, шөптер 8, бұрыш, тұз, тұздыққа: сәбіз 20, пияз 15, ақжелкен 10, томат пюресі 10, қара бұрыш бұршақ, лавр, ұн 15, күнбағыс майы 10, құрғақ ақ шарап 20.