Жасыл бұршақтан жасалған "Сен-Жермен" сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Жасыл бұршақ 100, салат 10, сорпа 250, жасыл пияз 10, сары май 10, ұнтақталған қара бұрыш, қант, тұз. Жасыл бұршақ (белгіленген норманың 4/5 бөлігі), майдалап туралған салат, жасыл пияз, қант, тұз және ұнтақталған қара бұрыш тауық сорпасына құйылады, кастрюль отқа қойылады, қайнатылады және баяу отта 30 минут қайнатылады. Сорпа ағызылады, бұршақ електен шығарылады және сары май қосып, қайтадан сорпаға енгізіледі. Баяу отта тағы 5-10 минут қайнатыңыз, қалған жасыл бұршақты салып, қызмет етіңіз.