Бұршақ қосылған жас қой еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қой еті (Алдыңғы жағы) 120, сары май 25, бұршақ 150, ұнтақталған қызыл бұрыш 1, жасыл пияз 5, ұн 5, ақжелкен мен аскөк 5, қышқыл сүт 150, тұз.
Сипаттамасы Жас қой етінің кесектерін қазанға салып, сары май, көк пияз, ұнтақталған қызыл бұрыш, тұз, үрме бұршақ қосып, қазанды қақпақпен жауып, бұршақ жұмсақ болғанша қайнатады, содан кейін ыстық су құйып, баяу отта қайнатады. . Бұршақ толығымен жұмсарған кезде қуырылған ұн, жасыл ақжелкен мен аскөк қосып, араластырып, қышқыл сүтпен бірге береді.