Бұқтырылған мөңке балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Балық - 150-200 г, жасыл пияз - 50 г, ақ нан - 1 тілім, май - 5 г, сүт - 120 г, жұмыртқа - 1 дана., дәміне қарай тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Тазартылған және жуылған балыққа тұз бен бұрыш себіңіз де, суық жерде бір -екі сағатқа қалдырыңыз. Жасыл пиязды ұсақтап тураңыз, ескірген ақ нанды үккіштен өткізіңіз, ақжелкенді, аскөкті тураңыз, бәрін маймен майланған терең кастрюльге салыңыз, араластырыңыз, дайындалған балықты түбіне салыңыз, оны осы қоспамен жабыңыз, бәрін ыстық сүтпен құйыңыз және қақпақпен жабыңыз. тендерге дейін. Табаққа қызмет етіңіз, туралған тік жұмыртқа мен пияз себіңіз.