Картоп пен шпиг қосылған қайнатылған балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 750 г балық үшін 800 г картоп, 1-2 бас пияз, 100 г бекон майы.
Сипаттамасы Шошқа етін ұсақтап тураңыз, табада пиязбен бірге қуырыңыз, аршылған және тілімдерге кесіңіз, аршылған картопты салыңыз, сонымен қатар тілімдерге кесіңіз, тұз бен бұрыш себіңіз және бір стақан су қосыңыз. Қақпақты жабыңыз және баяу отта 5 минут пісіріңіз. Осыдан кейін дайындалған және туралған балықты картоптың үстіне қойып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Қызмет көрсету кезінде балық кесектерін қыздырылған табаққа салыңыз, айналасына картоп салып, майдалап туралған ақжелкенге себіңіз.