Тимишоар тіліндегі антрекот
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Антрекот - 1250 кг, өсімдік майы - 100 мл, пияз - 200 г, зире - 5 г, ысталған шошқа майы - 75 г, картоп - 1 кг, ет сорпасы немесе су - 1 л, ұнтақталған қызыл бұрыш - 1/2 шай қасық, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Энтрекотты шошқа майының кесектерімен себіңіз және барлық жағынан қатты қыздырылған майға қуырыңыз. Етке туралған пиязды салып, баяу отта 30 минут қуыруды жалғастырыңыз, содан кейін ет сорпасын немесе жылы суды құйыңыз, ұнтақталған қызыл бұрыш, тұз, ұнтақталған қара бұрыш қосып, 30 минут пісіріңіз, сосын зире себіңіз. және тағы 20 минут пісіріңіз. Картопты қабығынан аршып, текшелеп турап, қайнаған тұзды суға салып пісіріңіз. Энтрекотты тілімдерге кесіңіз, табаққа салыңыз, үстіне тұздық құйыңыз және пісірілген картоптың гарнирімен бірге қызмет етіңіз.