Майшабақ қосылған картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер картоп - 700 г. жұмыртқа - 2 дана. жаңа майшабақ - 250 г. пияз - 1 дана. өсімдік майы - 50 г. сүт - 125 г. ұн - 1 ас қасық. л.
Сипаттамасы Тазартылған картопты тілімдерге кесіңіз. Контейнерді маймен майлап, оған картопты салыңыз. Үстіне дайындалған, кесектерге кесілген майшабақ қабатын салыңыз (жаңа, тұздалмаған). Пиязды ұсақтап турап, майшабаққа себіңіз. Мұның бәрін ұнмен аздап себіңіз де, өсімдік майын құйыңыз. Қақпақтың астында баяу отта қайнатыңыз. Жұмыртқаны сүтпен шайқаңыз және дайын балықтың үстіне құйыңыз. Пешке салыңыз, қақпақпен жабыңыз және тез пісіріңіз.