Саңырауқұлақтар мен пиязбен қуырылған қырғауыл
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ірі қырғауыл, сары май 100 г, шампиньон саңырауқұлағы 6 -7, пияз 2, мадейра 1 стақан, картоп 8-10, дәміне қарай тұз, жасыл ақжелкен.
Сипаттамасы Қырғауылды тауық еті сияқты әдеттегідей қуырыңыз. Қырғауыл қызарғаннан кейін, бұрын пиязбен аздап қуырылған көбірек май, туралған шампиньондарды қосып, ыдыстарды қақпақпен жауып, баяу отта пісірілгенге дейін жеткізіңіз. Соңында шарап қосыңыз. Картопты қуырыңыз. Ойынды табаққа салыңыз, айналасына шампиньондарды, пиязды, қуырылған картопты салыңыз, үстіне шырын құйып, шөптерге себіңіз.