Трансильвания стиліндегі қаймақ қосылған гүлді қырыққабат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Түсті қырыққабат-1,5 кг, сары май-150 г, ұн - 3 ас қасық, пияз-150 г, қаймақ-150 мл, ақжелкен, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Майдалап туралған пиязды және ұнды ыстық майға салып, поло тазартылған және жуылған гүлді қырыққабат гүлшоғырын салып, тағы 10 минут қуырыңыз, содан кейін су құйып, дайын болғанға дейін жеткізіңіз. Дайын қырыққабатты қаймақпен құйып, тағы 5 минут қайнатыңыз. Жасыл ақжелкенге себілген үстелге қызмет етіңіз.