Мадера қосылған тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қызыл негізгі тұздық - 1000 г, шарап - 150 г, сары май - 70 г
Сипаттамасы Бірінші әдіс Дайын қызыл тұздыққа шарапты (Мадейра) қосып, қайнатыңыз және сары маймен дәмдеңіз. Шарапты (Мадейраны) қатты қыздырылған табаға құюдың екінші әдісі, шарап қайнатылғаннан кейін оны қызыл негізгі тұздықпен қосып, сары маймен дәмдеңіз. Тұздыққа филе, лангет, бұқтырылған ет, киев котлеттері, қуырылған бұзау бүйректері, сондай-ақ қайнатылған ветчина мен тіл және котлет массасынан жасалған бұйымдар беріледі.