Гювеч Белград тілінде
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Шошқа еті 250
сиыр еті 250
өсімдік майы 100
күріш 50
қызанақ 750
пияз 180
баклажан 150
тәтті болгар бұрышы 100
асқабақ 200
су 400
ақжелкен
балдыркөк
аскөк 50
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
сиыр еті 250
өсімдік майы 100
күріш 50
қызанақ 750
пияз 180
баклажан 150
тәтті болгар бұрышы 100
асқабақ 200
су 400
ақжелкен
балдыркөк
аскөк 50
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Қызанақтарды тілімдерге бөліп, ыдысқа салады. Бұрыш, баклажан мен асқабақты ұсақтап турап, майдалап туралған пиязбен, әтеш шөптерімен және балдыркөкпен араластырып, басқа ыдысқа салады. Барлығын тұздап, бұрыштап, үстіне зәйтүн майын құйып, көкөністерге шырын беру үшін біраз тұруға рұқсат етіңіз. Содан кейін қызанақтың жартысы кастрюльге жіберіледі, басқа көкөністер қосылады, үстіне орташа кесектерге кесілген ет, ал қалған көкөністер қабаты мен жуылған күріш етке қойылады. Қалған қызанақпен жабылған, екі стакан сумен және өсімдік майы мен көкөніс шырыны қоспасының қалдықтарымен жабылған. Қуыруға арналған табаға баяу отта қояды және дайын болғанға дейін сөндіреді.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Гювеч Белград тілінде пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Шошқа еті 250, сиыр еті 250, өсімдік майы 100, күріш 50, қызанақ 750, пияз 180, баклажан 150, тәтті болгар бұрышы 100, асқабақ 200, су 400, ақжелкен, балдыркөк, аскөк 50, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
