Бами (Индонезия)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Жаңғақтар 60, пияз 50, сарымсақ 2, өсімдік майы 25, шошқа еті 60, қызанақ 180, саңырауқұлақтар 20, сарымсақ сабағы 5, маринадталған қызыл бұрыш 20, ақжелкен 3, жұмыртқа 1/2 дана., лимон 1/4 дана., бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Жұмыртқадан, тұздан, судан омлетке арналған масса дайындалады және тұруға рұқсат етіледі. Жаңғақтар қайнаған суға 10 минут бойы қайнатылады. Туралған пияз мен сарымсақ, туралған ет, қабығы аршылған және туралған қызанақ, туралған жаңа саңырауқұлақтар, майдалап туралған бұрыш түйіршіктері, сарымсақтың жас сабақтары, ақжелкен қыздырылған майы бар табаға салынады. және мұның бәрі 30 минут қайнатылады. Жаңғақтар табаға етпен араластырылып, тұз бен бұрыш қосылады. Омлет дайындалады және жолақтарға кесіледі. Ет пен көкөністер терең ыдысқа салынады, омлет жолақтары еттің үстіне көлденеңінен қойылады, лимон шырынын құйып, шөптерге себіледі.