"Империал" котлеттері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бұзау еті 150, сары май 30, жаңа саңырауқұлақтар 40, жұмыртқа 1 дана, ұн 5, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Бұзау етінің бөліктерін кесіп, котлеттерді пішіндейді, тұздайды, бұрыштайды, ұнға салып, сары майға баяу отта, қақпақпен қуырады, сосын котлеттерді аударып, туралған туралған жаңа саңырауқұлақтарды табаға салып, пісірілгенге дейін қуырады. . Жұқа омлет дайындалады, үстіне котлет салынады, саңырауқұлақтармен жабылады, омлеттің шеттері оралады. Ыдыс аз мөлшерде сорпамен сұйылтылған қуырудан қалған шырынмен суару арқылы беріледі.