Киев тіліндегі котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық еті 200, сары май 30, жұмыртқа 1/4 дана., бидай жармасы 20, қуыруға арналған май 15, картоп 350, жасыл бұршақ 50, тұз.
Сипаттамасы Тауық етінің филесі ұрып-соғылады, оған алмұрт пішінін береді, сары маймен толтырылады, жұмыртқаға суланады, нан үгінділеріне пісіріледі, бұл операция екі рет қайталанады және терең қуырылады. Қызмет көрсету кезінде еріген сары маймен құйылады. Котлеттерді ақ наннан жасалған крутондарға беруге болады. Бүйірінде қуырылған картоп пен жасыл бұршақ беріледі. Картоптың орнына сәбіз, порчини саңырауқұлақтарын беруге болады.