"Монморенси" қой етінен жасалған котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер сүйегі бар 4 қой етінен жасалған котлеттер), 2 түйір артишок, 2 қатпарлы себет, бір шоқ жасыл спаржа немесе 100 г жасыл бұршақ, жұмыртқа, ұсақталған нан үгіндісі, 50 г сары май, өте ұсақ картоп, тұз.
Сипаттамасы (тағамдар: ағылшынша) Сүйектерді аршып, котлеттерді аздап ұрып, тұздап, жұмыртқамен майлап, нан үгіндісіне салып, сары майға арналған табада қуырыңыз. Ет қызарған кезде әр сүйекті гофрленген қағазбен безендіріңіз. Котлеттерді бір-бірін жартылай жауып тұратындай етіп ұзынша табаққа салыңыз. Артишок түбімен, спаржа толтырылған немесе сары маймен бұқтырылған жасыл бұршақтармен және өте ұсақ қайнатылған картоппен толтырылған қабыршақты себеттермен безендіріңіз. Бөлек, қызанақ қосылған өте қалың тұздыққа қызмет етіңіз.