Саңырауқұлақ окрошкасы "Болетус"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қажетті: 1
5 л нан квасы
800 г порчини саңырауқұлағы
150 г картоп
80 г сәбіз
100 г жасыл пияз
100 г жаңа піскен қияр
100 г қаймақ
2 жұмыртқа
8 г қыша
тұз
қант
аскөк.
5 л нан квасы
800 г порчини саңырауқұлағы
150 г картоп
80 г сәбіз
100 г жасыл пияз
100 г жаңа піскен қияр
100 г қаймақ
2 жұмыртқа
8 г қыша
тұз
қант
аскөк.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Саңырауқұлақтарды кесіңіз (өте ұсақ емес), сары майға қуырыңыз және салқындатыңыз. Қиярды кішкене текшелерге кесіңіз, жасыл пиязды тураңыз. Сәбіз мен картопты қабығында қайнатыңыз, салқындатыңыз, қабығын аршып, қияр сияқты тураңыз. Барлығын араластырыңыз, салқындатылған кваспен толтырыңыз. Қаймақпен, қышамен дәмдеңіз және жұмыртқамен безендіріңіз, тілімдерге кесіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Саңырауқұлақ окрошкасы "Болетус" пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қажетті: 1, 5 л нан квасы, 800 г порчини саңырауқұлағы, 150 г картоп, 80 г сәбіз, 100 г жасыл пияз, 100 г жаңа піскен қияр, 100 г қаймақ, 2 жұмыртқа, 8 г қыша, тұз, қант, аскөк.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz