Тропиктік Аймақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қажетті: 4 тоқаш, 300 г пісірілген ет, 100 г кез-келген ірімшік, 1 кішкене сәбіз, 1 шай қасық. карри ұнтағы, 1/4 л. ұнтақталған даршын, 1 ас қасық. л май, тұз.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Етті кішкене кесектерге кесіңіз, ірімшікті үккіштен өткізіңіз, сәбізді ұсақтап тураңыз және бәрін араластырыңыз. Карри, даршын, тұз қосып, бәрін тағы бір рет араластырыңыз. Тоқаштарда кесінді жасаңыз. Әр тоқаштың ішіне пісірілген тартылған етті салыңыз. Тоқаштарды маймен майланған қыздырылған табаға салыңыз да, қызарғанша қуырыңыз.