Ет (салма)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ет целлюлозасы 600 г, пияз 2, ұн 1 ас қасық, май 4 ас қасық, лавр жапырағы, тұз, бұрыш дәміне қарай.
Сипаттамасы Етті шайыңыз, ет тартқыштан өткізіңіз, майланған пісірме табаққа салыңыз да, пеште жұмсақ болғанша қуырыңыз, бірақ кептірмеңіз. Содан кейін қайтадан ет тартқыштан өткізіңіз. Майдалап туралған пиязды, ұнды табаға маймен қуырып, тұз, бұрыш, туралған көк қосып, сорпамен сұйылтыңыз. Мұның бәрін етпен жақсылап араластырыңыз. Тартылған ет шырынды болуы керек.