Қаймақ қосылған сәбіз (салмасы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер сәбіз 400 г, жұмыртқа 2, бидай ұны 1 ас қасық, қаймақ 6 ас қасық, май 6 ас қасық, қант 1 ас қасық, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Сәбізді тазалаңыз, шайыңыз, ет тартқыштан өткізіңіз және майға қуырыңыз. Сәбізді табадан алыңыз да, қалған майға ұнды қуырыңыз да, салқындағаннан кейін қаймақпен араластырыңыз. Мұнда сондай-ақ сәбізді, қатты пісірілген туралған жұмыртқаны, шөптерді, тұзды және аздап сорпаны қосыңыз. Мұның бәрін жақсылап араластырыңыз.